Werving & selectie

Bij Elle Professionals begrijpen we dat iedere vacature anders is. Zodoende bieden wij meerdere diensten aan; werving en selectie, detavast en detachering. Wij bieden vooraf een kostenoverzicht, waardoor u ten alle tijden weet waar u aan toe bent. En voor al onze diensten geldt: ‘’no cure, no pay’’.

Zoekt u een professional voor een reguliere vacature? Dan is Werving en Selectie wellicht een mogelijkheid. Wij nemen u de volledige werving en selectie uit handen, wat u een hoop tijd en geld scheelt. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan deze direct bij u in dienst treden.

Detachering

Bij Detavast wordt een professional gedetacheerd binnen uw organisatie. Elle Professionals is formeel de werkgever, wat inhoudt dat wij verantwoordelijk zijn voor uitbetaling, ziekte, verlof, vakantie, enzovoorts. U loopt daarmee geen enkel risico. Ook is Detavast een mooi middel voor zowel de kandidaat als uw organisatie, om te kijken of er een goede match is tussen werkgever en kandidaat.

Heeft u een vacature voor een bepaalde periode en heeft u daarvoor een professional nodig die direct invliegt en de werkzaamheden oppakt waar deze gebleven zijn?

Dan is detachering dé oplossing. Onze zeer ervaren professionals helpen u graag voor een bepaalde periode, zonder dat het werk achterblijft. Onze professionals zijn zeer ervaren
in het oppakken van interim-opdrachten.