Detavast

Bij Elle Professionals begrijpen we dat iedere vacature anders is. Zodoende bieden wij meerdere opties aan; detavast en interim-detachering. Wij bieden vooraf een kostenoverzicht, waardoor u ten alle tijden weet waar u aan toe bent. En voor al onze diensten geldt: ‘’no cure, no pay’’.

Zoekt u een professional voor een reguliere vacature? Dan is detavast wellicht een goede mogelijkheid. Wij nemen u de volledige werving en selectie uit handen, wat u een hoop tijd en geld scheelt. Wij selecteren kandidaat vanuit ons netwerk van professionals. Vervolgens treedt er vlot een geschikte professional bij uw organisatie in dienst. Bevalt het aan weerszijden goed? Dan is er de mogelijkheid tot indiensttreding.

Interim Detachering

Heeft u een vacature voor een bepaalde periode en heeft u daarvoor een professional nodig die direct invliegt en de werkzaamheden oppakt waar deze gebleven zijn? Of heeft u behoefte aan een professional die meedenkt in beleid of aan de slag gaat met een veranderopdracht?

Dan is detachering op interim-basis dé oplossing. Onze ervaren interim-professionals helpen u graag voor een bepaalde periode. Deze professionals zijn in dienst bij Elle Professionals. Allen hebben ze hun eigen specifieke vakgebied en ervaring. Zoekt u een; gedragswetenschapper, manager, GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist, verpleegkundig specialist GGZ, basispsycholoog, orthopedagoog of sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor een interim-vraagstuk? Dan bent u bij Elle Professionals aan het juiste adres.